Mierea de manuka MGO400+ UMF13

Cu o putere bacteriana mare, recomandam Mierea de Manuka MGO400+ UMF13, care este cea mai buna miere de manuka pentru tratarea infecțiilor și a afecțiunilor generale.

Cu o putere bacteriana mare, recomandam Mierea de Manuka MGO400+ UMF13, care este cea mai buna miere de manuka pentru tratarea infecțiilor și a afecțiunilor generale.

Recomandată pentru : infectie urinara astm, raceala si gripa, reflux gastric , aciditate , arsuri stomac , balonare , constipatie, ulcer gastric, hemoroizi, colesterol, acnee, rozacee, herpes, rani, arsuri si cicatrici, fisuri anale, eczeme diverse, placă dentară, dinți și gingii, alergii diverse, inflamatie si durere de gât, sinuzită, „Piciorul atletului”, antioxidant natural, antiinflamator natural, psoriazis, nivel crescut de energie, sistem imunitar 


Mierea de manuka MGO550+ UMF16

Cu o putere bacteriana mai mare, recomandam Mierea de Manuka MGO550+ UMF 16, care este cea mai buna miere de manuka pentru Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Stafilococus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonela , Streptococus mutans , Proteus Mirabili.

Cu o putere bacteriana mai mare, recomandam Mierea de Manuka MGO550+ UMF 16, care este cea mai buna miere de manuka pentru Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Stafilococus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonela , Streptococus mutans , Proteus Mirabili.

Se administrează și pentru :

rani, arsuri si cicatrici, fisuri analeastm, sinuzită, colesterol, „piciorul atletului”, antioxidant natural, antiinflamator natural, infecție urinară, astm, fisuri anale, răni arsuri și cicatrici .

Mierea de Manuka MGO 550+ are un nivel mai puternic de putere antibacteriana.


De ce mierea de manuka

Mierea de Manuka este un tip de miere produs de albine în Noua Zeelandă. Aceste albine polenizează floarea Leptospermum scoparium, cunoscută și sub numele de tufișul Manuka.

Mierea de Manuka este, de asemenea, produsă de albine în sud-estul Australiei. În timp ce floarea Leptospermum scoparium este folosită pentru a produce miere de Manuka în Noua Zeelandă, mierea de Manuka australiană este derivată dintr-o varietate de specii de plante Leptospermum.

Mierea de Manuka nu este destinată doar consumului, ci are și proprietăți medicinale.

Albinele colectează nectarul din plantele de Manuka și produc miere de Manuka, care are proprietăți unice. Conține un ingredient activ numit metilglioxal (MGO), care intr-un studiu realizat in 2018, sugerează că are efecte antibacteriene.

MGO este ceea ce face mierea de Manuka și mai puternică împotriva bacteriilor decât alte tipuri de miere.

Mierea de Manuka mai conține:

 • vitamine
 • minerale
 • aminoacizi

Aceste proprietăți îl fac un agent terapeutic foarte versatil.

Citiți mai departe pentru a afla ce să căutați în acest tip de miere și câteva dintre utilizările sale.


Ce nivel UMF sau grad MGO de miere de Manuka este cel mai bun?

Iată mai jos ce nivel de activitate antibacteriană manifestă mierea de Manuka în funcție de sistemul de clasificare UMF:

UMFACTIVITATE ANTIBACTERIANĂ
5+NIVEL REDUS
10+NIVEL MEDIU
15+NIVEL RIDICAT
20+NIVEL FOARTE RIDICAT

Iată mai jos ce nivel de activitate antibacteriană manifestă mierea de Manuka în funcție de sistemul de clasificare MGO:

MGO/MGACTIVITATE ANTIBACTERIANĂ
100+NIVEL REDUS
250+NIVEL MEDIU
400+NIVEL RIDICAT
550+NIVEL FOARTE RIDICAT

Sistemul de clasificare pentru mierea de Manuka din Noua Zeelandă este foarte complex și pot fi utilizate mai multe sisteme diferite, cum ar fi UMF™ (Unique Manuka Factor), care este considerat cel mai strict și cel mai înalt sistem de măsurare a mierii de Manuka.

Alte sisteme de măsurare utilizate în Noua Zeelandă includ MGS (Molan Gold Standard), K-Factor și Bio Active. Noua Zeelandă include, de asemenea, măsurarea markerilor din mierea lor (MGO și NPA).

Numărul UMF de pe etichetă reprezintă cantitatea de MGO din sticlă. Acest număr poate varia de la UMF 5+ la UMF 20+. Cu cât ratingul UMF este mai mare, cu atât mierea de Manuka are mai multă activitate antibacteriană – și cu atât este mai puternică.

MGO (Metilglioxal) este un compus natural găsit în mierea de Manuka, care îi conferă proprietățile sale antibacteriene unice.

NPA (activitate fără peroxid) este un factor antibacterian suplimentar găsit în mierea de Manuka, adăugând proprietăților sale antiseptice unice.

Intr-un studiu de laborator realizat in 2017, Mierea de Manuka cu UMF 10+ și mai mare a avut efecte antibacteriene sporite. Mierea de Manuka UMF 20+ a fost, de asemenea, eficientă împotriva tulpinilor de bacterii rezistente la medicamente.

Mierea australiană de Manuka folosește propriul sistem de clasificare, care poate fi fie etichetat AMHA (Asociația Australiană a Mierii de Manuka) Autentic sau Autorizat, iar etichetele trebuie să furnizeze nivelurile de MGO pe produsele lor.

Căutați miere de Manuka care este certificată UMF, AMHA Authentic sau AMHA Autorizată pentru a vă asigura că conține cei trei compuși cheie care autentifică mierea de Manuka (Leptosperin, DHA și MGO).

Leptosperina este o substanță chimică naturală, găsită doar în nectarul plantelor Manuka (și în câteva rude foarte apropiate). Prezența sa în miere este modul în care poate fi identificată mierea de Manuka.

Dihidroxiacetona (DHA) se găsește în nectarul florilor de Manuka și se dezvoltă în timp în MGO în timpul producției de miere.

Utilizările mierii de Manuka

Utilizările mierei de Manuka sunt diverse și pot fi folosite pentru a ajuta la tratarea mai multor afecțiuni, cum ar fi:

 1. Infecții ale tractului respirator superior – mierea de Manuka poate fi utilizată pentru a trata infecțiile de la nivelul gâtului și ale sinusurilor.
 2. Arsurile și rănile minore – proprietățile sale antibacteriene ajută la prevenirea infecțiilor și accelerează procesul de vindecare a arsurilor și rănilor minore.
 3. Afecțiuni digestive – mierea de Manuka poate ajuta la reducerea inflamației din tractul digestiv și poate fi folosită pentru a trata simptomele de indigestie, inclusiv durerea de stomac și arsuri la stomac.
 4. Acnee și alte afecțiuni ale pielii – proprietățile antibacteriene și antiinflamatorii ale mierei de Manuka pot ajuta la reducerea acneei și a altor afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema.
 5. Sistemul imunitar – consumul regulat de miere de Manuka poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea împotriva bolilor.
 6. Igiena orală – mierea de Manuka poate fi utilizată ca un agent antibacterian natural pentru a ajuta la combaterea cariilor dentare și a gingivitei.
 7. Arsuri stomacale și reflux gastroesofagian – proprietățile antiinflamatorii ale mierei de Manuka o fac o opțiune populară pentru a reduce disconfortul și durerea asociate cu arsurile stomacale și refluxul gastroesofagian.

Dacă doriți mai multe informații citiți articolul detaliat despre utilizarea mierii de manuka, beneficii si contraindicații.

Citește articolul>>

Mierea de Manuka poate fi găsită în magazine de produse naturale sau pe internet.

Este important să cumpărați miere de Manuka de la producători de încredere care au certificări UMF, AMHA Autentic sau Autorizat pentru a vă asigura că mierea dvs. este autentică și conține nivelurile adecvate de MGO, NPA și Leptosperin.

De unde să cumpărați miere de Manuka

Miereademanuka.ro este un partener pentru principalul furnizor de miere cruda originala din România, www.manukashop.ro . Garantam pentru originalitatea si calitatea mierii.

Scopul nostru este sa explicam detaliat efectele, beneficiile si contraindicațiile mierii de manuka.

Studiile de laborator au confirmat care este cea mai buna miere de manuka-MGO400+, MGO550+, MGO850+ si au identificat si contraindicațiile acestora.

Dacă doriți mai multe informații referitoare la contraindicațiile mierii de manuka, citiți articolul 6 Contraindicații Mierea de Manuka.

Citește articolul>>

3 comentarii

 1. Sunt foarte multumita de calitatea acesteia si rezultatele sunt pe masura asteptarii. Puteti organiza cadouri sau discount-uri pentru clientii fideli 🙂
  Multumesc Manuka shop

  • Pentru a alege cea mai bună miere de Manuka pentru o infecție la amigdale, este important să luăm în considerare factorii MGO și UMF. MGO (Metilglioxal) indică nivelul activității antibacteriene din miere, iar UMF (Unique Manuka Factor) este un standard global pentru identificarea proprietății antibacteriene a mierii de Manuka.

   Mierea Manuka MGO 550+ este recomandată pentru infecții puternice, deoarece are un nivel înalt de putere antibacteriană, fiind eficientă împotriva unor bacterii precum Helicobacter Pylori, E. coli sau Stafilococ auriu, care sunt comune în cazul infecțiilor digestive și respiratorii​. Mai multe detalii găsiți aici : https://www.miereademanuka.ro/miere-manuka-550/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *