Termeni și Condiții Concurs

REGULI, PRINCIPII ȘI PREVEDERI

Organizator : www.miereademanuka.ro

1.Cadrul General al Concursului

Provocarea fidelității: câștigă cu noi!” este un eveniment special pregătit de MBM POP SRL și găzduit pe platforma miereademanuka.ro.

2. Intervalul de desfășurare a concursului

Aventura noastră comună se va desfășura în intervalul 01.04.2024 – 31.05.2024. Selecția fericitului câștigător se va efectua printr-o extracție aleatorie pe 1 iunie, folosind serviciul Random.org pentru a garanta transparența procesului.

3. Locație de desfășurare a concursului :

Totul se petrece în spațiul virtual al site-ului miereademanuka.ro. Participarea devine efectivă prin completarea formularului de pe pagina principală și pe cea dedicată concursului.

4. Angajamentul Participantului

Înregistrându-se, participantul sau reprezentantul său legal confirmă că a atins vârsta de 18 ani și poate furniza, la cerere, documentație justificativă. Se admite o singură participare per persoană, necesitându-se utilizarea numelui real și a unei adrese de e-mail autentice pentru comunicări ulterioare. Prin participare, se acordă consimțământul ca informațiile personale să fie incluse în baza de date a miereademanuka.ro pentru scopuri de marketing, implicând acceptul de a primi materiale promoționale și informații despre viitoarele concursuri. Garantăm confidențialitatea datelor participanților, cu excepția informațiilor necesare pentru livrarea premiului de către terți.

Este esențial ca participanții să ofere date de contact corecte pentru a permite organizatorilor să-i contacteze în caz de necesitate și să urmărească platforma pentru actualizări sau anunțuri.

5. Premiile

Detaliile premiilor sunt disponibile pe pagina dedicată concursului.

Laureatul concursului va beneficia de premiul promis, care va fi expediat direct către acesta, fără intermediari. Notificarea câștigătorilor se va face prin e-mail și pe pagina de Facebook a site-ului. Câștigătorul este solicitat să ofere informații necesare pentru confirmarea și expedierea premiului. Nerevendicarea premiului în 7 zile de la anunțul câștigătorului conduce la anularea acestuia.

6. Regulamentul de Participare

Înscrierea în concurs presupune acceptarea totală și necondiționată a regulilor stabilite. Organizatorul își rezervă dreptul de a ajusta regulamentul dacă situația o cere, cu promisiunea de a comunica orice schimbare prin canalele oficiale.

7. Suspendarea Concursului

Organizatorul poate decide suspendarea concursului în orice moment, asigurându-se că participanții sunt informați adecvat prin mijloacele de comunicare alese.

8. Procesul de Livrare

Premiul va fi livrat în maxim 60 de zile de la confirmarea datelor de livrare, prin Poșta Română sau serviciu de curierat, în funcție de circumstanțe.

9. Exonerarea de Răspundere

Organizatorul nu poartă responsabilitatea pentru orice daune directe sau indirecte suferite de participanți ca urmare a înscrierii în concurs. Orice dispute între organizator și participanți vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar organizatorul nu răspunde pentru inexactitățile informațiilor primite de la participanți.