Reteta de detoxifiere a organismului

Rețeta pentru detoxifierea organismului
Sari la rețetă

De ce să bei băutura de detoxifiere? | Ingredientele principale | Informații nutriționale | Cum să faci băutura secretă de detoxifiere | Reteta de detoxifiere a organismului


Vrei să te simți mai ușor și mai energic? Încercați băutura mea secretă de detoxifiere!

Este ușor de făcut și include ingrediente naturale precum suc de lămâie, oțet de mere, ghimbir, scorțișoară și ardei cayenne. Toate ajută la curățarea organismului.

Am adăugat de mulți ani băuturi detox în rutina mea de sănătate și mă simt întotdeauna mai bine după ce le beau. Încearcă și tu și vei simți diferența!

De ce să bei băutura de detoxifiere ?

Este trist să ne dăm seama că, în lumea modernă, este aproape imposibil să ne ferim de substanțele chimice care ne amenință sănătatea. Acestea sunt ascunse în cele mai banale lucruri, precum hainele, mobilierul, săpunurile și șampoanele noastre. În plus, suntem expuși constant la poluanții mediului și la substanțele chimice periculoase din alimentele noastre, cum ar fi metalele grele, pesticidele și conservanții.

Există o soluție pentru a ne proteja de aceste pericole: băuturile detoxifiante.

Băuturi detoxifiante

Acestea ne ajută să eliminăm toxinele din organism și să ne purificăm corpul. Evităm astfel supraîncărcarea toxică care ne poate face să ne simțim obosiți, lipsiți de energie, umflați și dureroși.

Ingredientele principale

Să vorbim despre băutura mea secretă de detoxifiere. Este plină de ingrediente minunate pentru a vă ajuta să vă curățați organismul.

Ingrediente rețeta de detoxifiere

Oțetul de mere

Este unul dintre aceste ingrediente cheie și, vă pot spune, este un adevărat erou al detoxifierii. Nu numai că îmbunătățește metabolismul și funcția digestivă, dar lucrează în mod activ pentru a curăța ficatul și sistemul limfatic.

Este ca un soldat care luptă împotriva toxinelor și le elimină din corpul tău. Te va face să te simți mai ușor și mai energic.

Așa că, data viitoare când pregătiți băutura mea secretă de detoxifiere, nu uitați să adăugați oțet de mere.

Lămâia

Este un ingredient minune pentru detoxifierea corpului tău.

Este bogat în vitamina C și are un efect alcalin asupra pH-ului tău. Te va ajuta să te simți mai energizat și sănătos. Adăugând suc de lămâie în băuturile tale sau consumând apă cu lămâie ai multe avantaje. Poți să-ți îmbunătățești funcția imunitară, să-ți detoxifici corpul, să-ți menții pielea strălucitoare și să te simți întinerit.

Încearcă să incluzi această binecunoscută și eficientă băutură de detoxifiere în rutina ta de sănătate. Vei vedea cum te simți mai bine ca niciodată.

Sunt sigur că ați auzit vorbindu-se despre beneficiile uimitoare ale plantelor medicinale, cum ar fi :

Scorțișoara, ardeiul de cayenne și ghimbirul.

Aceste ingrediente minunate conțin compuși terapeutici care lucrează împreună pentru a-ți oferi un efect de detoxifiere uimitor.

Ajută la reducerea inflamației, la digestie și la stimularea metabolismului. Acest lucru este esențial pentru pierderea în greutate.

De exemplu, ceaiul de ghimbir este atât de popular, deoarece conține compuși valoroși care îți stimulează sănătatea și promovează detoxifierea. Încorporează aceste ingrediente în dieta ta și vei observa o diferență pozitivă în ceea ce privește sănătatea ta.

Pentru a-mi îmbunătăți băutura secretă de detoxifiere, adaug întotdeauna o lingură generoasă de

Miere crudă

Aceasta este un îndulcitor natural, bogat în nutrienți.

Mierea crudă (mierea de Manuka) adaugă o notă de dulceață. În plus ajută la hrănirea organismului cu antioxidanți esențiali.

Mierea crudă poate fi un ingredient opțional. Pentru mine, este esențial în rețetele mele de băuturi pentru sănătate și smoothie-uri detox.


Informații nutriționale-reteta de detoxifiere a organismului

Un pahar din băutura mea magică de detoxifiere, creată cu ingredientele mele speciale (inclusiv mierea crudă) este o adevărată minune pentru organism.

Această băutură conține o combinație unică de ingrediente nutritive care vă vor curăța și vă vor revitaliza organismul. Printre acestea se numără:

 • 48 de calorii
 • 0,5 grame proteine
 • 0,4 grame de grăsime
 • 11 grame de carbohidrați
 • 1,2 grame de fibre
 • 6 grame zahăr
 • 0,8 miligrame de mangan (47% DV)
 • 753 UI vitamina A (32% DV)
 • 13,3 miligrame de vitamina C (18% DV)
 • 0,07 miligrame de vitamina B6 (6 procente DV)
 • 0,6 miligrame de vitamina E (4% DV)
 • 0,6 miligrame de fier (4% DV)
 • 0,3 miligrame de vitamina B3 (3% DV)
 • 10 miligrame de magneziu (3% DV)
 • 120 miligrame de potasiu (3% DV)
 • 0,02 miligrame de cupru (3% DV)

Cum să faci băutura secretă de detoxifiere

Modul de preparare al băuturii de detoxifiere cu miere de Manuka
 1. Încălzește între 0,5 litri de apă.
 2. Adăugați 2 linguri de oțet de mere în apa caldă.
 3. Apoi amestecați ½ până la 1 linguriță de ghimbir măcinat.
 4. Adăugați și amestecați ¼ de linguriță de scorțișoară și un vârf de linguriță cu piper cayenne.
 5. Ultimele două ingrediente sunt 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de miere crudă. Mierea va adăuga dulce băuturii și o va face plăcută la băut.
 6. Amestecați totul.
  • Băutura ta de detoxifiere este gata de savurat. Îmi place să o beau când este încă caldă, dar o puteți bea la orice temperatură.

Pentru o detoxifiere mai intensă, recomand să beți această băutură detox de trei ori pe zi cu aproximativ 20 de minute înainte de masă timp de două săptămâni pentru a elimina toxinele.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și ușoare de a vă curăța corpul și de a vă stimula energia, beți această băutură o dată pe zi înainte de micul dejun sau de prânz.Bibliografie :

 • Link Academia de Nutriție, Rețete Detoxifiere Dr. Josh Axe, DC, DNM, CNS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *