Miere de Manuka raw este un produs natural de excepție, recunoscut la nivel mondial pentru proprietățile sale unice. Această miere este colectată și preparată de albine din florile arborelui de Manuka, care crește doar în zonele sălbatice și nepoluante din Noua Zeelandă.

Miere de Manuka raw este un produs natural de excepție, recunoscut la nivel mondial pentru proprietățile sale unice. Această miere este colectată și preparată de albine din florile arborelui de Manuka, care crește doar în zonele sălbatice și nepoluante din Noua Zeelandă.

Proprietăți – Miere de Manuka Raw

Mierea de Manuka raw este nepasteurizată și conține zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși naturali. Este, de asemenea, non-GMO. Mierea de Manuka are o aromă ușor caramelizată, cu note de eucalipt, o culoare chihlimbar închis și este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene. Datorită producției limitate și a cerințelor de certificare, este mai scumpă decât mierea obișnuită.

Utilizări și Beneficii

Mierea de Manuka este utilizată în întreaga lume pentru a trata infecțiile bacteriene, problemele digestive, pentru a stimula imunitatea și sănătatea pielii. În plus, este folosită și în tratamentele cosmetice, datorită beneficiilor sale excepționale pentru piele și păr.

Autentificarea Mierii de Manuka Raw

Un aspect important al mierii de Manuka raw este KFactor, un sistem de autentificare holistică dezvoltat de brandul Wedderspoon. KFactor 16 indică faptul că mierea conține cel puțin 75% concentrație de polen specific florii de Manuka. Această concentrație ridicată de polen de Manuka conferă mierii proprietăți antioxidante puternice și efecte benefice asupra imunității.

Mod de Administrare

În ceea ce privește administrarea mierii de Manuka raw, se recomandă consumul a 1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de mese. Pentru tratamentele antibacteriene, se pot consuma 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni. Este important de menționat că mierea de Manuka raw nu este recomandată copiilor sub 1 an.

Concluzie

În concluzie, mierea de Manuka raw este un produs natural cu proprietăți remarcabile, care poate aduce numeroase beneficii sănătății. Fie că este utilizată pentru proprietățile sale antibacteriene, pentru a stimula imunitatea sau pentru îngrijirea pielii și a părului, mierea de Manuka raw este un adevărat elixir al naturii.Bibliografie:

  1. Mielsan
  2. Wedderspoon
  3. Fontenaturis

Autor


Părere generală – Miere de Manuka Raw

  1. Mierea de Manuka este apreciată pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și antiinflamatorii. Aceste proprietăți sunt atribuite conținutului ridicat de metilglioxal (MGO), o substanță cu proprietăți antibacteriene.
  2. Mierea de Manuka Raw este considerată benefică pentru sănătatea digestivă. Poate ajuta la reducerea simptomelor de reflux acid, gastrită și sindromul intestinului iritabil.
  3. Este folosită și în îngrijirea pielii, având capacitatea de a vindeca răni și de a îmbunătăți aspectul pielii.
  4. Unii oameni folosesc mierea de Manuka pentru a-și îmbunătăți sistemul imunitar și pentru a combate răcelile și gripa.
  5. Cu toate acestea, este important de menționat că mierea de Manuka este destul de costisitoare, iar prețul său poate varia în funcție de conținutul de MGO.
  6. În ciuda prețului, mulți consumatori consideră că beneficiile pe care le oferă mierea de Manuka merită costul.
  7. În plus, există o certificare UMF (Unique Manuka Factor) care garantează autenticitatea și calitatea mierii de Manuka. Aceasta este o garanție importantă pentru consumatori, deoarece există multe produse contrafăcute pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *