ManukaShop.ro este un magazin online specializat în vânzarea de miere de Manuka originală din Noua Zeelandă. Site-ul este lider de piață în România și este importator direct pentru miere de Manuka MGO și UMF.

Pe site, puteți găsi o gamă largă de produse pe bază de miere de Manuka:

 • miere cu diferite grade de MGO (30+, 100+, 250+, 400+, 550+ și chiar 850+ și 1000+)
 • bomboane cu miere de Manuka
 • paste de dinți cu miere de Manuka
 • spray-uri orale
 • siropuri
 • măști de față
 • balsamuri de buze
 • uleiuri de față și corp
 • geluri pentru coșuri
 • acnee, roșeață, pete, răni și arsuri ușoare
 • creme pentru călcâie crăpate, piele crăpată, aspră
 • creme de mâini și de corp
 • uleiuri esențiale de Manuka și multe altele.
Cele mai bune produse manukashop.ro .product-container { display: flex; flex-wrap: wrap; justify-content: space-between; } .product-slide { text-align: center; padding: 20px; background-color: #f2f2f2; position: relative; flex-basis: calc(50% – 20px); /* Modificare: utilizăm flex-basis în loc de flex */ margin-bottom: 20px; box-sizing: border-box; /* Modificare: includem padding-ul și marginile în dimensiunea totală */ } .product-slide img { max-width: 100%; height: auto; } .product-slide h3 { margin-top: 10px; font-size: 18px; font-weight: bold; } .product-slide .price-button { margin-top: 10px; display: inline-block; padding: 10px 20px; background: linear-gradient(to right, #FF8C00, #FF4500); border: none; border-radius: 25px; text-decoration: none; color: #fff; font-weight: bold; transition: background-color 0.3s ease; } .product-slide .price-button:hover { background: linear-gradient(to right, #FF4500, #FF8C00); } @media (max-width: 768px) { .product-slide { flex-basis: 100%; } }
Miere de manuka 850 mgo

Mierea de Manuka 850 MGO

Miere cu nivel foarte puternic antibacterian

Vezi Produse și Prețuri
Miere de manuka 1000 mgo

Mierea de Manuka 1000 MGO

Miere extrem de rară și cu o puritate remarcabilă

Vezi Produse și Prețuri

Site-ul oferă informații detaliate despre fiecare produs, inclusiv prețul normal și prețul redus, dacă este cazul. De asemenea, fiecare produs are un cod QR scanabil pentru certificarea originii.

Inspirate de pe ManukaShop.ro oferim și informații despre beneficiile mierii de Manuka, precum și despre cum este produsă și certificată mierea. De asemenea, menționează că livrarea produselor este asigurată prin FanCourier.

Site-ul include și testimoniale de la celebrități precum Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Novak Djokovic, Ed Sheeran și Meghan Markle, care sunt utilizatori de miere de Manuka.

[random_posts num=2]

Concluzie – manukashop.ro

ManukaShop.ro este un importator direct și o sursă de încredere pentru miere de Manuka originală din Noua Zeelandă. Acesta este un lider de piață în România, oferind o gamă largă de produse pe bază de miere de Manuka, inclusiv miere cu diferite grade de MGO și UMF. Este importator direct, și garantează autenticitatea și calitatea produselor sale.

Fiecare produs vine cu un cod QR scanabil pentru certificarea originii, asigurându-vă că achiziționați miere de Manuka autentică. ManukaShop este, fără îndoială, o sursă foarte bună și credibilă pentru produse originale pe bază de miere de Manuka.

Cu un serviciu de livrare rapidă și eficient prin FanCourier, puteți fi siguri că produsele dvs. vor ajunge la dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Cele mai citite articole :

[random_posts num=2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *