Felicitări ! Te-ai înscris pentru a primi cele 3 rețete !

1.Rețetă de Mască Facială cu Miere de Manuka

Ingrediente:

 • 2 lingurițe de miere de manuka
 • 1 linguriță de gel de aloe vera
 • 1 linguriță de ulei de avocado
 • 1/2 linguriță de turmeric pudră (opțional, pentru un efect anti-inflamator)

Instrucțiuni:

 1. Pregătirea ingredientelor: Asigură-te că toate ingredientele sunt la temperatura camerei pentru a facilita amestecarea lor.
 2. Amestecă ingredientele: Într-un bol mic, combină mierea de manuka cu gelul de aloe vera și uleiul de avocado. Amestecă bine până la obținerea unei paste omogene. Dacă alegi să adaugi turmeric, încorporează-l acum.
 3. Aplicarea măștii: Curăță-ți fața în prealabil pentru a elimina orice impurități sau urme de machiaj. Aplică masca pe față cu mișcări circulare, evitând zona delicată a ochilor și a buzelor.
 4. Timp de acțiune: Lasă masca să acționeze pe piele timp de 10-15 minute. În acest timp, poți să te relaxezi și să te bucuri de un moment de calm.
 5. Clătirea: După ce timpul a expirat, clătește masca cu apă călduță și tamponează fața cu un prosop curat și moale.
 6. Hidratarea: După ce ai îndepărtat masca, este important să aplici o cremă hidratantă pentru a-ți păstra pielea suplă și hidratată.

Această mască este perfectă pentru o seară de răsfăț și poate ajuta la calmarea și revitalizarea pielii, lăsând-o moale, luminoasă și sănătoasă. Oferă această rețetă exclusivă abonaților tăi și ajută-i să descopere frumusețea naturală a pielii lor cu ingrediente de top!


2.Rețetă de Mască Facială Purificatoare cu Miere de Manuka și Argilă Verde

Ingrediente:

 • 2 linguri de argilă verde
 • 1 lingură de miere de manuka
 • 2-3 picături de ulei esențial de rozmarin
 • Apă sau hidrolat de trandafir (suficient pentru a forma o pastă)

Instrucțiuni:

 1. Pregătirea ingredientelor: Asigură-te că toate ingredientele sunt pregătite și măsurate. Utilizează un bol de sticlă sau ceramică pentru a evita reacția argilei cu metalele.
 2. Amestecă ingredientele uscate: Adaugă argila verde în bol. Argila verde este excelentă pentru a absorbi impuritățile și pentru a echilibra producția de sebum.
 3. Adaugă mierea de manuka și uleiul esențial: Încorporează mierea de manuka în argilă. Mierea de manuka va aduce un plus de hidratare și proprietăți antibacteriene. Adaugă câteva picături de ulei esențial de rozmarin pentru a revigora și tonifia pielea.
 4. Înmoaie amestecul: Adaugă treptat apă sau hidrolat de trandafir, amestecând constant până când obții consistența unei paste aplicabile, dar nu prea lichide.
 5. Aplicarea măștii: După ce ai curățat bine fața, aplică masca pe piele evitând zona ochilor și a buzelor. Argila și mierea de manuka vor ajuta la purificarea profundă a porilor și la calmarea pielii.
 6. Timp de așteptare: Lăsați masca să acționeze pe față pentru aproximativ 10-15 minute. Argila va începe să se usuce – acesta este un semn că porii tăi sunt curățați profund.
 7. Îndepărtarea măștii: Clătește masca cu apă călduță, folosind mișcări circulare pentru a ajuta la exfolierea ușoară a pielii.
 8. Finalizare: După îndepărtarea măștii, aplică o cremă hidratantă pentru a menține pielea hidratată și protejată.

Această mască este ideală pentru persoanele care doresc să-și curățe pielea în profunzime și să-i redau strălucirea. Este o opțiune fantastică pentru a trata pielea obosită sau problematică. Oferă această rețetă exclusivă abonaților tăi pentru a le arăta cât de mult îți pasă de sănătatea și frumusețea pielii lor!


3.Rețetă de Mască Facială Anti-Aging cu Banană, Miere de Manuka și Ulei de Măsline

Ingrediente:

 • 1 banană coaptă
 • 1 lingură de miere de manuka
 • 1 lingură de ulei de măsline
 • 1 linguriță de iaurt natural (opțional, pentru un plus de exfoliere datorită acidului lactic)

Instrucțiuni:

 1. Pregătirea ingredientelor: Asigură-te că banana este bine coaptă pentru a fi ușor de pasat și că toate celelalte ingrediente sunt la îndemână.
 2. Pasează banana: Într-un bol mic, pasează banana cu o furculiță până când devine o pastă omogenă. Banana este bogată în vitamine și antioxidanți, care ajută la lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.
 3. Adaugă mierea și uleiul: Încorporează mierea de manuka și uleiul de măsline în pasta de banană. Mierea hidratează și calmează pielea, în timp ce uleiul de măsline oferă un aport bogat de antioxidanți și acizi grași esențiali pentru menținerea elasticității pielii.
 4. Adaugă iaurtul: Dacă alegi să folosești iaurt, adaugă-l acum. Iaurtul va ajuta la exfolierea ușoară și la îmbunătățirea texturii pielii.
 5. Amestecă bine: Omogenizează ingredientele până când obții o mască cremoasă și consistentă.
 6. Aplicarea măștii: Curăță-ți fața în prealabil pentru a elimina impuritățile și urmele de machiaj. Aplică masca uniform pe față, evitând zona ochilor și a buzelor.
 7. Timp de acțiune: Lasă masca să acționeze pe piele timp de 15-20 de minute. Aceasta va permite ingredientelor să penetreze profund în piele pentru a-și exercita efectele nutritive și revitalizante.
 8. Clătirea: Îndepărtează masca cu apă călduță, folosind mișcări circulare pentru a stimula circulația și pentru a oferi un mic masaj pielii.
 9. Hidratarea finală: După ce ai îndepărtat masca, aplică o cremă hidratantă adecvată tipului tău de piele pentru a sigila hidratarea.

Această mască anti-aging este perfectă pentru a oferi pielii un boost de vitalitate și pentru a-i reda luminozitatea naturală. Este ideală pentru utilizare săptămânală ca parte a unui regim de îngrijire destinat combaterii semnelor de îmbătrânire. Partajează această rețetă cu abonații tăi pentru a-i încuraja să își îngrijească pielea într-un mod natural și eficient!

C.U.I. : 40557354/J33/357/2019